lördag 28 maj 2011

Allvaret har börjat:=)

Första riktiga tävlingsdagen började med många glada och entusiastiska samtal på bryggan, alla vinkar åt varandra och önskar lycka till.



När tamparna kastats loss var det dags för fotograferna att få sina minneskort och sätta in de i kameran, allt skedde under noga övervakning av tävlingsledarna.


Moln på himlen och regn i luften gjorde det till en något ruggig dag, här behövdes något som muntade upp och fick upp värmen......vi fick ta till ett gammalt hederligt friskis och svettis pass helt enkelt:=)




Under tiden dykarna var i vattnet blåste det upp till storm, det kom extremt fort och båtpersonalen bokstavligen kastade sig ut i vattnet med extra rep som de satte fast runt klipporna.
De agerade snabbt och mycket professionellt och när dykarna väl kom upp var det uppenbart att de inte upplevt den turbulens som de som var kvar på båten hade gjort. 


Vår svenska Tobias verkar vara något otursförföljd på denna resa. 17 min in i första dyket så la hans enda blixt av och han spenderade resten av dyktiden åt att fota makro utan blixt i dåligt väder och utan något bra naturligt ljus från ytan!!!
Men med lite rengöring och omsorg under ytintervallet fick han blixten till att fungera igen.

Kaptenerna från det Argentinska och det Svenska laget fördjupade sina kunskaper i VM regler med tävlingsledaren ombord under tiden teamen var under ytan.



1 kommentar:

  1. Jippie, jag hittade en blogg så jag kan se hur det går för er därnere :o)

    Åååh, jag blir så ledsen när jag ser hur oturen följer dig Tobias, men ibland är det så att man har otur i början för att sen ha all tur i handen. Du har alltid varit en av mina favorit-UV-fotografer, så all tur till dig nu!!

    Sen önskar jag självklart den där blonda söta tjejen en massa kul och lika mycket lycka.

    Och till era dykvänner som så fint står vid eran sidan, fy bubblan vad ni är bra!

    Så, all lycka från mig till er och ha nu KUL, det är viktigast av allt, vunnit har ni ju redan gjort :o)

    Lyckokramar från Tammy ( Jonna's syster )

    Ps. tack för fin blogg. Ds

    SvaraRadera