söndag 29 maj 2011

Sista tävlingsdagen!!!!!

Dagen började från bryggan i vanlig ordning. Fullt med fotografer, modeller, assistenter och VIP folk. Vi hade också finbesök av någon pamp från den Turkiska regeringen som bjöd på intervjuer vid alla båtarna.



Sista chansen för fotograferna att lyckas ta de där bilderna som ska föra dem till medalj och vi hade bättre tur med vädret i dag vilket hjälpte en del. Allt fungerade bra för Tobias i dag, nu var det Jonnas tur att drabbas av den där oturen. Hon hoppar glatt i för att göra dyk nr 2 när hon upptäcker att det blir kallare än vanligt, någonting är "fel" och hon skakar av köld hela dyket. När hon och Ingvar sen kommer upp så upptäcker de att blixtlåset på Jonnas semidry är trasigt, inte konstigt att det blev kyligt!!!




När alla dykbåtarna kom tillbaka till hotellet så blev det lite eftermiddagsfirande i baren vid stranden. Stressen och nervositeten verkar ha lättat för många och det var dags för skratt och skoj igen. Vi kom bra överens med Brasiliens lag under hela vistelsen och nu när tävlingen "är över" fick några av oss deras lagtröjor som vi med stolhet bar resten av kvällen:O)


Nu återstår bara för fotograferna att välja ut de 5 bilder som de i morgon ska leverera till juryn. Juryn på 7 personer kommer att samlas för bedömning och senare på kvällen får vi reda på resultaten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar