torsdag 26 maj 2011

Dag 3

I dag var en händelserik dag.
Tobias, Henrik och Jennie gav sig iväg med dykbåten på morgonen för att dyka på ett propellerplan som sänktes som ett konstgjort rev för ca 4 år sen. Dyket blev lite sisådär pga felnavigering, eller rättare sagt fel i briefingen, men vi tog oss i alla fall fram till planet, sköt några bilder tillsammans med de andra 13 fotograferna och sen återvände vi snabbt till grundare vatten där luften räckte lite längre.
Jonna och Ingvar nöjde sig med ett landdyk vid hotellet i dag.
Senare på kvällen fick vi  reda på att flygplansdyket kommer att vara ett av dykställena under tävlingen. Det är bra, då är vi förberedda:O)

Hela hotellet är nu pyntat med banderoller och roll-ups etc inför tävlingen, om det är någon uppståndelse inne i staden har vi ingen aning om, hotellet har lyckats med sitt all-inclusive koncept och vi har inte ens stuckit ut näsan utanför murarna.


Norrmännen anlände och förgyllde våran tillvaro, det blev middag och några skratt innan det var dags för tävlings-öppnings-ceremoni och "technical meeting".
Danska Sörens parkamrat Thomas anslöt sig också i dag och vi är glada att hans flyg lyfte trots osäkerhet pga askan.




Öppnings ceremonin var överraskande nervöst och spännande på samma gång. Alla länder hade sina national dräkter på och blev inropade i bokstavsording i "stora salen".  Där inne möttes man av applåder och fotografer och tv etc. Sen hölls några tal av CMAS mfl och efter det så började mötet med genomgång av regler etc. Det var en hel del oenigheter och många olika åsikter och stämmor som ville höras, de Skandinaviska lagen höll sig dock lugna!!!!!




SSDF:s förra ordförande Lasse Gustavsson är på plats och peppar laget!!!!



Våra Svenska stoltheter!!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar